• Μειωμένη τιμή

Ασανσέρ Αντέχεις να εγκλωβιστείς πλάι στο παρελθόν σου? - Σταυριανός Κιναλόπουλος

10,60 €
9,54 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Ο Όμηρος πηγαίνει να δώσει μια συνέντευξη για κάποια νέα δουλειά. Στο ασανσέρ, με το οποίο θέλει να ανέβει στον 9ο όροφο μπαίνει και μια κοπέλα η Νανά. Αποδεικνύεται πως είναι η κόρη του αφεντικού. Το Ασανσέρ στη διαδρομή του σταματά τρεις φορές, σε τρία διαφορετικά επίπεδα κατά τη διάρκεια. Στους ορόφους: Πόθος, Φόβος και Χρόνος. Σε αυτές τις διακοπές, παρεμβάλλονται τρεις μικρές εμβόλιμες σκηνές από άλλα κείμενα του Σταυριανού Κιναλόπουλου, τα οποία έχουν κρυφή σύνδεση  με το Ασανσέρ.

Καθοριστικές ατάκες από το έργο:

Με λένε Νανά. Είμαι 27 χρονών. Φοβάμαι πολλά πράγματα. Πιο πολύ όμως φοβάμαι τους φόβους μου. Φοβάμαι ότι θα τους καταλάβουν. Φοβάμαι ότι κα με καταλάβουν. Ότι οι φόβοι μου κα με καταλάβουν. Φοβάμαι… όχι… σκέπτομαι αισιόδοξα.

Ο μόνος μου φόβος. Εσύ. Και κάθε εσύ.

Ένα κλουβί είναι η ελευθερία, απλώς με καλύτερη θέα.

Το θεατρικό έργο του Σταυριανού Κιναλόπουλου επιλέχθηκε ανάμεσα στα 10 καλύτερα θεατρικά κείμενα από το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου της UNESCO (I.T.I.) το 2010

Στην παράσταση παίρνουν μέρος: Αλέξια Παπαθανασίου & Σταυριανός Κιναλόπουλος.

Αριθμός σελίδων: 50

ISBN: 978-960-99677-4-7

Ημερομηνία έκδοσης: Σεπτέμβριος 2011

Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο

Διαστάσεις: 15x27

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Το θεατρικό έργο του Ανσανσέρ επιλέχθηκε από το  Διεθνές Κέντρο Θεάτρου της UNESCO (I.T.I) ως ένα από τα δέκα καλύτερα έργα για το 2010. Την ίδια χρονιά, το έργο ανέβηκε υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Πέμης Ζούνη. Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος χαρακτήρισε  το έργο ‘Ασανσέρ –Αντέχεις να εγκλωβιστείς πλάι στο παρελθόν σου-‘ ποπ τραγωδία.

Ο Σταυριανός Κιναλόπουλος έχει ασχοληθεί με την σκηνογραφία, αλλά και τη γραφιστική,  ως κάτοχος διπλού διπλώματος Bachelor του Empire State University (ειδικότητα: Graphic & Environmental Design).

Έχει επεκτείνει τις γνώσεις του με σπουδές πάνω στην Ιστορία της Τέχνης, Ψυχολογία, Εγκληματολογία-Ανακριτική και Γλώσσα του Σώματος, παραδίδοντας μια σειρά σχετικών σεμιναρίων. 

Τον Οκτώβριο του 2012 αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο Κιχ.