• Μειωμένη τιμή

Ζωές στη δίνη - Χρήστος Γεωργιάδης

9,54 €
8,59 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Ποσότητα

34 ποιήματα από τη φωνή του άλλου μας εαυτού, του αισθανόμενου ανθρώπου, που υπάρχει μέσα μας, αυτού που βλέπει όλα τα αισθανόμενα όντα στην πραγματική τους διάσταση, ως ζωές μοναδικές, ανεκτίμητες έξω για πάντα από την τραγική δίνη και μόνιμα εντός του σεβασμού μας.

 «Ο δημιουργικός ιστός του Χρήστου Γεωργιάδη μάς φέρνει, με όχημα τον συμβολικό, αφαιρετικό, συμπυκνωμένο λόγο της ποίησης, μέσα στο μάτι μιας σύγχρονης δίνης, αυτής της πλάνης, του ψεύδους, της βίας, της αδικίας, που ταλαιπωρούν ακόμη τα αισθανόμενα όντα του πλανήτη μας. Η μαζική αφύπνιση και η Σύνδεση ως πυξίδα και γιατρικό. 

Μια ποιητική συλλογή κραυγή πόνου και ταυτόχρονα ψίθυρος στην εσωτερική μας σοφία, με μεστό λόγο, εφευρετικές συνθέσεις, δυνατές εικόνες και τιμή στη Ζωή».

μαρία α. αγγελή 

Εκπαιδεύτρια βιωματικής μάθησης & ειρηνικής διάδρασης, σύμβουλος ολιστικής-θεραπευτικής φυτοφαγίας, ιδρυτικό μέλος της ειρηνικής οικοκοι­νότητας «Κιβωτός Κορογώνα»

Αριθμός σελίδων: 66

ISBN: 978-618-5101-58-9

Ημερομηνία έκδοσης: Απρίλιος 2018

Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο

Διαστάσεις: 14Χ21

 

Βιογραφικό

Ο Χρήστος Γρ. Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ως εκπαιδευτικός. 
Το συγγραφικό του έργο εστιάζεται στην οικολογική vegan λογοτεχνία και τα βιβλία του είναι τα πρώτα αυτού του είδους στην Ελλάδα. 
Τα θέματά του αντλούνται από την σχέση μας με τα άλλα αισθανόμενα όντα του πλανήτη και στο έργο του αναδύεται η ευαισθησία για την αξία της ζωής και μαζί η αναγκαιότητα για έναν άλλο τρόπο διαβίωσης, αυτόν της συνύπαρξης και της σύνδεσης.

Το προφίλ του συγγραφέα στο facebook