• Μειωμένη τιμή

Ζωές που ξεχωρίζουν. Ιστορίες που μεταμορφώνουν, με τον τρόπο της πεταλούδας - Αγγελική Πλουμά

15,90 €
14,31 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Ποσότητα

O «ωραιοποιός» Γιάννης Τσεκλένης, η γιατρός σωμάτων και ψυχών Elisabeth-Kübler Ross, η Αριάννα Στασινοπούλου Huffinghton, o σχεδιαστής Jean Paul Gautier, o Steve Jobs, ο Einstein αλλά και δικοί μας άνθρωποι, η Νίκη, η Ντέμη, ο Νίκος, η Μάγια, ο Τάκης και πολλοί άλλοι συγκατοικούν και μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες θριάμβου ή ήττας στις σελίδες του βιβλίου της Αγγελικής Πλουμά «Ζωές που ξεχωρίζουν, Ιστορίες που μεταμορφώνουν με τον ‘τρόπο της Πεταλούδας’». Μας αποκαλύπτουν, μέσα από τη ζωή που έζησαν, κλειδιά αλλά και μυστικά που έκαναν τους ίδιους «ξεχωριστούς» και το ταλέντο τους να λάμψει και να φωτίσει μαζί με τους ίδιους και πολλούς άλλους ανθρώπους. Το βιβλίο «Ζωές που ξεχωρίζουν, Ιστορίες που μεταμορφώνουν με τον ‘τρόπο της Πεταλούδας’» επιχειρεί μια ανατομία στις επιτυχίες και στις αποτυχίες μας, για να βρει και να αποκαλύψει τα κλειδιά μιας ζωής που «αξίζει να βιωθεί», μιας ζωής που γίνεται ξεχωριστή γιατί περισσότερο ή λιγότερο συνειδητά ακολουθεί τον «Δρόμο της Πεταλούδας». Ο «Δρόμος της Πεταλούδας» είναι ένα σύστημα που μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε τη ζωή μας, να την εξετάσουμε για να την κατευθύνουμε εκεί που βρίσκεται ο αληθινός προορισμός μας. Με απλά, σαφή και διαδοχικά βήματα μας οδηγεί στο να ανοίξουμε το στρείδι των περιοριστικών μας πεποιθήσεων και να αποκαλύψουμε το μαργαριτάρι των προσωπικών μας χαρισμάτων δείχνοντας στον κόσμο το ποιοι πραγματικά είμαστε! Τέλος, μας προτείνει τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διαχειριστούμε τις εσωτερικές και εξωτερικές κρίσεις και συγκρούσεις, προκειμένου να αγκαλιάσουμε την πραγματική μας ταυτότητα, το αληθινό μας ταλέντο. Διανύουμε αυτόν τον δρόμο χέρι με χέρι, καρέ καρέ μέσα από ιστορίες, όλες πραγματικές κι όλες εντυπωσιακές. Η βασική προτροπή και τα εργαλεία που περιλαμβάνει το βιβλίο έχουν έναν κύριο στόχο: Να γράψετε βιωματικά την ιστορία του πιο σημαντικού ανθρώπου στον κόσμο – τη δική σας.

Αριθμός σελίδων: 176

ISBN: 978-618-5101-15-2

Ημερομηνία έκδοσης: 2015

Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο

Διαστάσεις: 14 Χ 21

Βιογραφικό

Με λένε Αγγελική, είμαι από τη Σάμο και τη Χίο κι έχω το όνομα της γιαγιάς μου. Κάποιοι λένε και τη στόφα της. Καλό κύτταρο μάλλον, αν σκεφτεί κανείς ότι σχεδόν έφηβη τα παράτησε όλα για τον έρωτά της στον παππού. 
Μ` αρέσει να «κλέβω» ιστορίες ανθρώπων που πραγματοποίησαν τα όνειρά τους ή που δέχτηκαν σπουδαία μαθήματα μέσα από τις εμπειρίες τους και τα αξιοποίησαν στη ζωή τους. Καμιά φορά μ` αρέσει και να επινοώ ιστορίες με αφορμή μια κουβέντα, έναν ψίθυρο, ένα γέλιο, ένα απροσδιόριστο «κάτι». Ιστορίες που μ’ αγγίζουν και μ` αρέσει να σκέφτομαι ότι μπορεί να ψυχαγωγήσουν, εμπνεύσουν, ενθαρρύνουν άλλους ανθρώπους. Για μια τέτοια ιστορία, κέρδισα το 2012 ειδικό βραβείο στο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό «ΙΔΕΟΠΝΟΟΝ». 
Εργάζομαι πολλά, ούτε θυμάμαι πια πόσα, χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων και της ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού κι  έχω αναπτύξει ένα πρότυπο σύστημα επαγγελματικού προσανατολισμού και ανάπτυξης την ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ.
Είχα την τύχη να συναντήσω σπουδαίους ανθρώπους και την ευλογία να διαθέτω εξαιρετικούς φίλους, που μου τα λένε «χύμα», όταν χρειάζεται. Κάποιοι απ` αυτούς με ενθάρρυναν και με υποστήριξαν να κάνω βιβλίο τις ιστορίες «μου».