• Μειωμένη τιμή

Διδακτικό πλάνο - Γεωργία Τζήλου, Σοφία Νινιού

14,84 €
13,36 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Το βιβλίο «Διδακτικό Πλάνο για τη Δημιουργική Γραφή στο Νηπιαγωγείο» είναι σχεδιασμένο για να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς της προσχολικής αγωγής και να τους στηρίξει στη διαδικασία της δημιουργικής μάθησης με τις δραστηριότητες που προτείνονται με στόχο οι μαθητές να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, αλλά και να κατανοήσουν κανόνες συγγραφής. 

Περιλαμβάνει το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο και μια σειρά από διδακτικές πρακτικές, καθώς και ένα πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων με τίτλο «Οι δικές μας ιστορίες», που μπορούν να αξιοποιηθούν στο ωρολόγιο πρόγραμμα ή στις δραστηριότητες των σχολικών προγραμμάτων με βάση τα ατομικά ενδιαφέροντα των μαθητών.

Γ.Τ.

ISBN: 978 618 5456 83 2

Σελ. 120

Διάσταση 14Χ21

 Η Γεωργία Τζήλου είναι Νηπιαγωγός, Med και εργάζεται από το 2006 στο δημόσιο. Έχει ειδικευτεί στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. 

Δραστηριοποιείται ως επιμορφώτρια σε επιμορφωτικά προγράμματα του Ι.Ε.Π. και A.E.I. 

Έχει δημοσιεύσεις σε Πανελλήνια Συνέδρια με διεθνή συμμετοχή, σε Περιοδικά και σε ιστοσελίδες. Εκπονεί κατ’ έτος καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και κάποια από αυτά επιλέχθηκαν για να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας ως παράδειγμα καλών πρακτικών. 

Τα συγγραφικά της πονήματα παιδαγωγικού ενδιαφέροντος είναι: «Οι δικές μας ιστορίες», «Ιριδοπαιχνιδίσματα», «Διδακτικό πλάνο για τη δημιουργική γραφή στο νηπιαγωγείο» και «Διαφοροποιημένη Παιδαγωγική». 

e-mail: tzilougeo@gmail.com  Blog: blogs.sch.gr/geotzilou/