• Μειωμένη τιμή

Going to WARk - Στέλεχος -Χ

16,96 €
15,26 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Ένας χρήσιμος οδηγός για επιτυχημένους επαγγελματίες.

   Το Going to WARk σε μεταμορφώνει στην πιο επιτυχημένη εκδοχή του εαυτού σου.

   Οι αλήθειες που καταγράφονται εδώ είναι αδυσώπητες. Αν δεν τις γνωρίσεις, είτε θα αποτύχεις, είτε θα καθυστερήσεις τόσο να φτάσεις στον στόχο σου που δεν θα έχει πια σημασία.

Αποκαλύπτει τη σκληρή αλήθεια που δεν διδάσκεσαι στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο. Είναι κατάθεση εμπειρίας, βαθιά γνώση που επιτυχημένα σε τοποθετεί σ’ ένα ιεραρχικό περιβάλλον, ώστε αρχικά να επιβιώσεις και γρήγορα στη συνέχεια, να κατακτήσεις την επιτυχία. 

Ανακάλυψε τον ProNoble, την περσόνα της επιτυχίας και τη μέθοδό του. Θα σε φτάσει στο στόχο σου.

   Μη χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου! Κέρδισε την ευελιξία, την ελευθερία, την επιτυχία μέσα από τη μέθοδο του ProNoble, πιάσε νωρίς την άκρη του νήματος προς την επιτυχία. Γίνε ο ηγέτης που επιθυμείς. 

Πες το: «Θα πετύχω!»

Σε αυτόν τον πόλεμο (WARk) δεν πεθαίνεις, όταν χάνεις τη μάχη. 

Μπορείς να γυρίσεις και να πολεμήσεις ξανά και ξανά, 

να πολεμάς μέχρι να κερδίσεις. Κι αυτό πρέπει να κάνεις.

«Μετά από πλήθος αποτυχημένων προσπαθειών, αποφάσισα ότι έπρεπε να επενδύσω χρόνο και ενέργεια στην κατανόηση των λόγων πίσω από κάθε αποτυχία μου. 

Αντί να προσπαθήσω περισσότερο, έπρεπε να προσπαθήσω πιο έξυπνα. 

Αποφάσισα λοιπόν ότι μου όφειλα να καταλάβω, γιατί αποτυγχάνω, ώστε να διορθώσω τα λάθη μου και να αλλάξω το αρνητικό αποτέλεσμα. 

Έπρεπε να ψάξω βαθύτερα για τον λόγο ή τους λόγους κάθε αποτυχίας μου. 

Ακούγεται τόσο απλό! 

Στην πράξη δεν είναι. Αυτό που συναντάμε συχνότερα είναι το αντίστροφο. Οι περισσότεροι κάνουμε λάθη, τα προσπερνάμε και προσπαθούμε ξανά και ξανά, χωρίς να αλλάξουμε τακτική. Αντί να διερευνήσουμε τις αιτίες της στιγμιαίας αποτυχίας μας, χωρίς να αλλάξουμε τον ήδη αποτυχημένο τρόπο μας επανερχόμαστε, κάνοντας τα ίδια πάλι και πάλι και πάλι... 

Όμως, δεν μπορείς να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα, όταν κάνεις τα ίδια πράγματα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. 

Στην πραγματικότητα ενεργώντας έτσι, χωρίς σχέδιο, αφήνεσαι στην τύχη. Το μοναδικό που καταφέρνεις είναι να ελπίζεις να αλλάξει το περιβάλλον σου και τότε, από τύχη ή από συγκυρία και μόνο, να βρεθείς εκεί που πάντα επιθυμούσες ή έστω κάπου αλλού από εκεί που ήσουν. 

Η ελπίδα δεν είναι στρατηγική!...»

(από τον Πρόλογο της έκδοσης) 

ISBN: 978 618 5456 79 5

Σελ. 320

Διάσταση 14Χ21

Βιογραφικό σημείωμα: Το ΣΤΕΛΕΧΟΣ-Χ (www.stelexos-x.com) είναι επαγγελματίας με βαθιά αγάπη για την εργασία και την επιτυχία. Για περισσότερα από 25 χρόνια είναι υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Έχει σημαντικές επιτυχίες κι έχει διαχειριστεί γνωστές μάρκες και προϊόντα σε τομείς και εργασιακά περιβάλλοντα γεμάτα προκλήσεις.

Η θέλησή του για ανάπτυξη τον οδήγησε στη διερεύνηση της φιλοσοφίας της επιτυχίας και στη δημιουργία του ProNoble, του «τυπικού χαρακτήρα» για την επιτυχία στο σύγχρονο επιχειρηματικό και ιεραρχικά ευέλικτο περιβάλλον.

Θέλοντας να μοιραστεί αυτή τη γνώση, έγραψε αυτόν τον γεμάτο σκληρές αλήθειες αλλά ειλικρινή και αποτελεσματικό οδηγό επιτυχίας.