• Μειωμένη τιμή

Ο ξένος των Χριστουγέννων - Αργυρώ Αγγελίνα Ζωγράφου

12,72 €
11,45 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Ποσότητα

 Το βράδυ των Χριστουγέννων συμβαίνουν υπέροχα, μαγικά πράγματα, αλλά και απρόοπτα.

 Αναπάντεχα, ένα ξένο κουκλάκι βρέθηκε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κατερίνας. Δεν ήταν αστραφτερό, ούτε καν καλοντυμένο. Κάτι κουρελάκια φορούσε και φαινόταν τόσο φοβισμένο. 

Αυτό το χριστουγεννιάτικο στολίδι ακόμη κι η Κατερίνα, που είχε ξαπλώσει να κοιμηθεί κάτω από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο για να το  θαυμάζει όλο το βράδυ, πρώτη φορά το έβλεπε

Άραγε τα άλλα στολίδια του δέντρου πώς το αντιμετώπισαν; Το έδιωξαν, το αποπήραν, το φοβήθηκαν, το παράτησαν στην τύχη του; Κι ο αρχηγός τους, ο Καρυοθραύστης, τι στάση κράτησε απέναντί του; 

Αριθμός σελίδων: 64

ISBN: 978-618-5101-75-6

Ημερομηνία έκδοσης: Οκτώβρης 2018

Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο 

Διαστάσεις: 12Χ17

Βιογραφικό 

 Ονομάζομαι Αργυρώ Αγγελίνα- Ζωγράφου. Γεννήθηκα στη Λιβαδειά το 1956. 

Είμαι συγγραφέας. Έχω εκδώσει το πρώτο μου μυθιστόρημα «Το Δυσλεκτικό Βραχιόλι του Μάρτη» από τις εκδόσεις Θερμαϊκός.

Έχω παρουσιάσει αρκετές φορές ανέκδοτα διηγήματα, παραμύθια και ποιήματα μου σε εκδηλώσεις για παιδιά (ανάγνωση, εργαστήρια δημιουργικότητας). 

Έχω συμμετάσχει ως εθελόντρια στην Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς.

Έχω παρουσιάσει παραμύθια μου σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες σε Κέντρα Ειδικής Αγωγής και σε εκδηλώσεις για ανάγνωση σε βιβλιοπωλεία στην Αθήνα.