• Μειωμένη τιμή

Μνήμη χρυσόψαρου - Αγγελική Λάλου

13,78 €
12,40 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Ποσότητα

 Ένα ψαράκι σε ρόλο εξομολογητή ή ψυχολόγου. Μικρές υπενθυμίσεις που καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας στις «τρελές» στιγμές της καθημερινότητας, όταν παραμιλάμε, μιλάμε απλώς στον εαυτό μας ή έχουμε την ανάγκη να ακούσουμε μια κουβέντα που μπορεί να μη μας δώσει κάποια λύση αλλά θα μας κάνει τουλάχιστον να χαμογελάσουμε. 

«Μικρές απολαυστικές διαδρομές στα βάθη και πλάτη της θαλάσσιας -και όχι μόνο- ύπαρξης! Το ψαράκι μας κλείνει πονηρά το λέπι!» 

Αναστασία Γκίτση (ποιήτρια, εκπαιδευτικός) 

«Το ζήτημα δεν είναι τι κάνεις όταν βρεθείς να κολυμπάς στα βαθιά ή στα ρηχά. Το ζήτημα αυτού του βιβλίου είναι τι κάνεις όταν βρεθείς να κολυμπάς στη γυάλα. Γι’ αυτό διαβάζεται και ως συναρπαστικό εγχειρίδιο επιβίωσης». 

Ευτυχία Γιαννάκη (συγγραφέας)

Εικονογράφηση: Δέσποινα Μελιανού

ISBN: 978 618 5456 03 0

Σελ. 68

Βιογραφικά:

Η Αγγελική Λάλου σπούδασε Ελληνική Φιλολογία με κατεύθυνση Γλωσσολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Επαγγελματικά ασχολείται με την επιμέλεια κειμένων και τη συγγραφή άρθρων ως κειμενογράφος. Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής του λογοτεχνικού περιοδικού Intellectum. Είναι υπεύθυνη της λογοτεχνικής λέσχης ενηλίκων Booktravellers. Κυκλοφορούν: το εφηβικό μυθιστόρημα, «Τελευταίο θρανίο» (εκδόσεις Φίλντισι), το παραμύθι «Τα τυρομπλεξίματα του Τσιζ» (εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη). Το παραμύθι «Το παιδί με τα όνειρα στα χέρια», εκδόσεις Βάρφης. «Παντού και πάντα» και «Ο κύριος Τικτάκης και το ρολόι της καρδιάς», εκδόσεις Τζιαμπίρης-Πυραμίδα. 

Βέβαια, πάνω απ’ όλα είναι μια τρελομαμά, που χαίρεται να μεγαλώνει μαζί με τον γιο της!

Η Δέσποινα Μελιανού (ΚουΚουΜάβλα) γεννήθηκε το 1974,μεγάλωσε και ζει στην Πάτμο...Με τα μυαλά στα σύννεφα, ξυπόλητη, μαζεύει ήλιο, ζωγραφίζει, κόβει, πλάθει, ράβει, αγαπά τα παραμύθια, τα βιβλία, τα παιδιά, τη φύση! Μεταμορφώνει και μεταμορφώνεται ΣυΝεΧώς, δημιουργώντας έναν δικό της κόσμο.